COFDM-DESKUNDIGE
Mobiele Videodraadloze communicatie

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Kimpok Technology Co., Limited Fabrieksreis

Na het opdracht geven van van u tot laatste Juni, willen wij onze samenwerking uitbreiden, alstublieft me oplossing voor Lange afstandzender rond 20-30KM geven. Dank!

—— Alius

Zenderuitrusting KP-A5 perfect werken! Wij zullen spoediger tot opdracht geven. Zie ernaar uit zakelijke relatie op lange termijn met u te vestigen!

—— Philip

Hallo kijkt Charlene, vandaag ontvangen pakket, het goed. zich opnieuw het verheugen op het werk met u!

—— Bernard Lee

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5

1

 • lopende band

  1. Betere kwaliteit, lagere prijzen

  Een bekend direct voordeel te verkopen om is de capaciteit om hoogte - kwaliteitsproducten aan lagere prijzen aan te bieden. Wanneer u van Kimpok koopt, moet u geen prestaties voor prijs offeren. Onze klanten worden eenvoudig meer, voor minder.

   

  2. Goed geïnformeerde steun

  Wij nemen zeer ernstig technische ondersteuning. In feite, stelt Kimpok zo veel technisch personeel tewerk aangezien wij verkopers doen. Het kopen van Kimpok verleent directe toegang tot ons team van deskundigen die bij elk aspect van productontwikkeling - van ontwerp en het testen, aan steun betrokken zijn.

   

  3. Gewaarborgde betrouwbaarheid

  Als een product er niet in slaagt om klantenverwachtingen te ontmoeten, horen wij over het - direct van onze klanten, en maken om het even welke aanpassingen noodzakelijk om een positieve ervaring te leveren. Dit direct koppelt terug, gecombineerd met controle van productontwikkeling, machtigt Kimpok om uiterst betrouwbare die oplossingen te bouwen, door de industrie belangrijke garanties en vrije onbeperkte technische ondersteuning worden gesteund. Simpel gezegd - wij bevinden ons door onze producten.

   

  4. Op de klant afgestemde ontwerpen

  Direct koppel van onze klanten terug heeft een enorme invloed bij de productontwikkeling - van prestaties aan bruikbaarheid - en toestaat ontvankelijker Kimpok om voor de veranderende behoeften van de markt te zijn. Kimpok past ook oplossingen aan om onze aan klant-specifieke die behoeften te voldoen - een vermogen mogelijk door een directe verhouding wordt gemaakt.

   

  5. Recentste technologie sneller

  Een directe verhouding met onze klanten staat Kimpok toe om vraag naar onze producten beter te begrijpen, en nieuwe producten te introduceren aangezien zij beschikbaar zijn. Deze voordelen helpen om te verzekeren dat wij de oplossingen hebben u wilt, wanneer u hen wilt - terwijl onze concurrenten technologie nog van gisteren bevorderen.

   

  6. Vrede van mening

  Uiteindelijk, koopt u beveiligingsapparatuur voor grotere vrede van mening. Als u hoogte - kwaliteit, de recentste technologie, de opmerkelijke betrouwbaarheid, en de beste steun, Kimpok levert - aan een lagere prijs dan onze concurrentie zoekt. Wij zijn een vertrouwde op leverancier van videoveiligheidsoplossingen meer dan 20 jaar geweest, en wij zullen hier voor de komende jaren zijn.

 • OEM / ODM

  Wij Kimpok-Technologieco., de Beperkte aanbiedingsoem/odm diensten voor COFDM-Zender, COFDM-ontvanger, IP Netwerk en draadloos videografiesysteem. Door onze bekwame COFDM-technologie en rijke ervaring kunnen wij u van unieke aanpassingen voorzien die uw product zullen maken van de rest duidelijk uitkomen. Met de Oplossingen van OEM/ODM van Kimpok kunt u zeker zijn om one-of-a-kind producten voor uw one-of-a-kind zaken te ontvangen.

   

  Onze Dienst:

   

  1. One-stop ODM/OEM-oplossing;
  2. de technische ondersteuning van 24 uur;
  3. Levenonderhoud (de Vervangingsdelen zullen na een jaar worden geladen);
  4. Verstrek professionele systeemontwerp en bouw;
  5. U zult goede prijs en hoog krijgen - kwaliteit hier aangezien wij een ervaren fabrikant op het draadloze gebied van de microgolftransmissie sinds 1998 zijn, zijn wij de bron.

   

  Wat ook uw draadloze toezichttoepassing of begroting is, kunnen wij de juiste oplossing voor u vinden.

  Contacteer ons! Wij kunnen om het even welke oplossing aanpassen om uw vereisten te passen.

 • R & D

  Kimpok Technology Co., Limited

Contactgegevens
Kimpok Technology Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Charlene

Tel.: +86-755-26786281

Fax: 86-755-26786281

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)