COFDM-DESKUNDIGE
Mobiele Videodraadloze communicatie

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Kimpok Technology Co., Limited

Na het opdracht geven van van u tot laatste Juni, willen wij onze samenwerking uitbreiden, alstublieft me oplossing voor Lange afstandzender rond 20-30KM geven. Dank!

—— Alius

Zenderuitrusting KP-A5 perfect werken! Wij zullen spoediger tot opdracht geven. Zie ernaar uit zakelijke relatie op lange termijn met u te vestigen!

—— Philip

Hallo kijkt Charlene, vandaag ontvangen pakket, het goed. zich opnieuw het verheugen op het werk met u!

—— Bernard Lee

Ik ben online Chatten Nu

Kimpok Technology Co., Limited

1 2 3 4 5
Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited
Bedrijf opgebouwd Receptie Office Kamer Meeting Room workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kimpoktechnologie
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3 Million-5 Million
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

De Kimpoktechnologie is het leiden van High-tech globale onderneming in zich het ontwikkelen en productie. Bedrijf dat in 1998 wordt gevestigd en dat in Shenzhen China wordt gevestigd. Zich specialiseert in de voorziening van communicatiesysteem van de vooruitgangs het draadloze microgolf aan de uitzending, UAV, openbare surverillance en de defensieindustrieën. Door onophoudelijk in innovatie te investeren en uitzonderlijke producten en de diensten te combineren, biedt Kimpok superieure oplossingen aan die onze klanten toelaten om hun werk effectiever te doen.

 

De Kimpoktechnologie heeft een zeer sterk technisch team en R&D-capaciteit. wij wijdden op etc. het ontwikkelen van het draadloze mobiele videotoezichtsysteem op hoog niveau voor toepassing van Wetshandhaving en, gebiedsstrijdkrachten, radar, R/C-helikopter, veiligheid & bescherming, militaire ministeries, veiligheidssystemen, olieveld, Schip, grote mijnen, fabrieken.

 

Duur 15 jaar, Kimpok-Technologie voortdurend concentraat op het onderzoeken en het vernieuwen in de draadloze industrie van de hoge snelheids mobiele videotransmissie die in LOS/NLOS-milieu's, speciaal voor Onbemand vliegtuigenvoertuig (UAV) wordt gebaseerd, gebied en militair mens-pak gebieden in de lucht. COFDM-de modulatie en TDDworking-de wijzezender/de ontvanger zijn onze aantoonbare voordelen. Al productenproductie moet in zeer strikte kwaliteitsbewaking zijn door originele (HP) het spectrumanalysator van de V.S. het Netwerkanalysator en van Duitsland (Rohde & Schwarz) te gebruiken.

 

De zender en de ontvanger zijn met Anti-jamming, hoog - kwaliteitsbeeld, de afstand van de lange afstandtransmissie, en hebben hoogst op dit gebied schatten. Programmering de op lange termijn van het bedrijf het ontwikkelen zich en zijn de belangrijkste manier om ons ertoe te brengen om de leider te zijn bij dit gebied, geloven wij altijd wij het kunnen doen. Wij zullen ons voortdurend op het onderzoeken en het vernieuwen in de draadloze industrie van de microgolftransmissie concentreren.

 

Welkom om gebruik te vertellen uw behoeften, wij zullen proberen om aan uw vereisten te voldoen en naar maat gemaakt een speciaal apparaat voor u. „Uw steun en suggesties zijn onze motivatie“. Wij pogen ons systeem van de gebruikers wereldwijd exclusief geavanceerd draadloos videografie te verstrekken.


 

                      

 

 

Contactgegevens
Kimpok Technology Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Charlene

Tel.: +86-755-26786281

Fax: 86-755-26786281

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)